SVETLANA: iz Beograda

Radi se o mom sinu, sada ima 11 godina i prošle godine, tamo negde početak oktobra, počeo je da se žali da na nozi ima nešto što ja do sad nikada nisam videla.

Misleći da je banalni žulj, kao reakcija na nove patike, pustila sam da to vreme izleči. Tek negde u novembru, kad sam videla da vreme ne leči, a konstatovali smo da može da bude "kurije oko kupila sam flastere u apoteci. Posle treće serije flastera se sve iskomplikovalo, prokrvarilo, i inficiralo. Nekoliko dana kasnije završili smo i u Džordža Vašingtona gde su rekli - ovo je virusna bradavica. Odmah posle praznika krenuli smo sa terapijom tečnog azota. Dve nedelje smo na terapiji a apsolutno nikakvog pomaka nije bilo.

Preko interneta sam naišla na EKO MELEM PROTIV VIRUSNIH BRADAVICA I GLJIVICA i rešila da probam, nadajući se da će mi to donekle rešiti četvoromesečnu AGONIJU.


Danas je tačno dve nedelje od kako koristimo Vaš melem. Pre samo 7 dana desilo se čudo, a već danas, neki minijaturni trag, skoro kao da nikad ništa nije ni bilo. Hvala nije dovoljno, jer ćete jednog dana i upoznati tog dečkića, kome ste život iz agonije pretvorili u raj i svima se u porodici vratio osmeh na lice, posle višemesečne muke i problema.

Veliki pozdrav

Detaljnije o EKO MELEM proizvodima

Eko melem - Original melem Brđana Kovačevića
Adresa: Bulevar Mihaila Pupina 10i, 11070 Novi Beograd, Srbija
Telefon:
+ 381 11 3111 430; + 381 60 70 50 320
Email: office@ekomelem.rs

Copyright © Eko Melem- Original melem Brđana Kovačevića