Melem za negu kože

Melem za negu kože V

EKO MELEM ZA NEGU KOŽE svojim bogatim sastavom pruža intenzivnu negu i zaštitu kože. Sadrži 11 lekovitih biljaka, hladno ceđeno maslinovo ulje, čist biljni i pčelinji vosak, propolis i etarsko ulje lavande koje omekšavaju kožu i štite je od štetnih spoljnih uticaja. Preporučuje se za svakodnevnu negu lica i vrata. Namenjena je svim tipovima kože. Nanosi se u tankom sloju, čineći kožu mekanom i nežnom. Melem je 100% prirodnog sastava, pa ne izaziva nikakve alergiske reakcije. Nema kontraindikacija. Već posle mesec dana korišćenja melema rezultati su vidljivi. Melem utiče na revitalizaciju epiderma I podstiče kožu da se sama revitalizuje. Kada su bore u pitanju može doći do smanjenja istaknutih bora, blagog ublažavanja, ali u najvećem broju slučajeva bore će ipak ostati vidljive. Nemojte verovati reklamama sa čudesnim sastojcima koji će vam bore ukloniti već posle mesec- dva dana. To je prosto nemoguće, ali se u to obično veruje zbog veoma jake i agresivne reklame. Melem je najbolji prirodni antirid, ali nije svemoguć. Proces je sporiji nego kod sintetičkih preparata, ali je rezultat posle izvesnog vremena bolji i trajniji. Mi jednostavno kažemo da će vam lice sinuti i da će vas melem podmladiti. Jedno je sigurno da 15 prirodnih sastojaka, brižljivo odabranih pozitivno utiče na epiderm i tkivo, bez bojazni da će doći do bilo kakve neželjene reakcije. Melem je za negu svih tipova kože i koristi se ujutru i pred spavanje. Pre nanošenja melema savetujemo vas da lice očistite etarskim uljem čajnog drveta. Zamenite skupe losione za čišćenje ovim etarskim uljem i efekti će biti još bolji, a znate da čistite lice prirodnim preparatom.

desna-strana

Sve više se u kremama za negu kože, kao I u losionima za čišćenje kože nalazi lekovito bilje i razna etarska ulja. To je potpuno opravdano i korisno, ali je veliko pitanje u kojem odnosu i koncentraciji se nalaze ti prirodni sastojci. Po pravilu ekstrakti nevena ili čajnog drveta su samo u tragovima. To je nedovoljno da se osete pravi efekti, ali je vrlo često dovoljno da se odlučite da kupite takvu kremu koja dosta košta I puno obećava.

Povratak prirodnim preparatima je siguran put ka dobrim rezultatima, pa smo mi zbog toga napravili MELEM ZA NEGU KOŽE koji će zaista opravdati vaša očekivanja.

SASTAV:

11 lekovitih biljaka, hladno ceđeno maslinovo ulje, čist biljni I pčelinji vosak, propolis i etarsko ulje lavande

KONTRAINDIKACIJE:
Nema kontraindikacija.

Eko melem - Original melem Brđana Kovačevića
Adresa: Bulevar Mihaila Pupina 10i, 11070 Novi Beograd, Srbija
Telefon:
+ 381 11 3111 430; + 381 60 70 50 320
Email: office@ekomelem.rs

Copyright © Eko Melem- Original melem Brđana Kovačevića